Meesteres Cheyenne

Meesteres Cheyenne den Haag

Meesteres Cheyenne den Haag

Meesteres Cheyenne is een ervaren, veelzijdige, dominante en sexuele meesteres. Een meesteres die met veel passie en inzicht haar natuurlijke dominantie gebruik tijdens een sessie. In het spel houdt ze ook erg van uitdagen en teasen, ik ben een enorme liefhebber van erotiek en BDSM. Een erg bijzondere combinatie met de geweldig ingerichte SM studio waar Meesteres Cheyenne al haar fantasie kan uitleven.

(T) 06-17724565

(W) Meesteres Cheyenne

Meesteres Cheyenne

Meesteres Cheyenne – den Haag

Meesteres Cheyenne is een zeer ervaren SM Meesteres die professioneel werkt vanuit een luxe studio in den Haag. Na vooraf contact te hebben gehad, heb ik een afspraak gemaakt met haar.

De ingang van de studio was op de eerste etage en bij aanbellen, werd de deur door een mooie, jonge, blonde Meesteres geopend. Gekleed in een mooi zwart outfit, heette Meesteres Cheyenne me welkom. We liepen door naar de studio waar zijn vroeg of ik al ervaring had, waarbij ik aangaf eerder in de studio te zijn geweest.

“Ga douchen en in slavenhouding kun je hier op me wachten” Na het douchen ben ik snel in de studio gaan wachten zoals Meesteres C had aangegeven. Ik moest gaan staan en werd snel gekluisterd tussen de chrome palen, zodat ze goed de gelegenheid had om alle plekjes te inspecteren. Bij de tepels werd het flink zwaar en en paar tikken met de zweep leerde haar hoe gevoelig de kont, benen, rug en armen waren.

“Ok slaaf ik ga je hier houden voor mijn plezier, hoorde ik haar zeggen” bij de laatste zweepslagen, ik verstond haar bijna niet, zo erg kronkelde ik in mijn boeien. Ik voelde haar achter me gaan staan en “fluisterend, waarbij ze mijn tepels ongenadig hard martelde ” mijn vele plezier en genot, slaaf”

Na deze eerste 10 minuten heeft de Meesteres me een geweldige sessie gegeven met veel creativiteit, veel afwisseling en altijd op of net over de grens. Geweldig, dank U Meesteres.