Meesteres den Haag

Vind een Meesteres in den Haag

In den Haag zijn meerdere meesteressen, domina’s, kinky ladies actief. U kunt een meesteres vinden in de rosse buurten van den Haag, in luxe studio’s of op prive adressen. Bij meesteressen-denhaag.nl geven we alle informatie die we voor uw hebben kunnen vinden op internet.

Meesteres in de rosse buurt van den Haag:

In de Geleenstraat, Hunsestraat en de doubletstraat vindt u verschillende meesteressen. Van een kinky latex meesteres met soft SM sessies tot een strenge meesteres voor harde of zeer harde extreme SM sessies.

Meesteres Marina den Haag
Meesteres Vernice, internationaal Meesteres in den Haag
Meesteres Emma, Mistress Emma in den Haag

Rosse buurt den Haag

maart 2017

Laatst was ik in de Geleenstraat den Haag op zoek naar mijn Meesteres. Ik bezoek regelmatig een meesteres en heb voorkeur gekregen voor een mooie meesteres, welke een wat harder spel kan spelen. Ook hiervoor kan ik terecht in de Geleenstraat. De avond is regenachtig en het is al donker, hierdoor heeft de straat een wat “legubere” uitstraling.

Ik ken de weg en loop vanaf de hoek bij de Shemales richting het midden van de straat als ik langs het raam loopt van Meesteres Britney, een prachtige stoere Nederlands/Engelse Meesteres die zeker het hardere SM spel beheerst. Meesteres Britney investeerd in haar SM spullen en heeft recent een kooi, een neukmachine en andere leuke speeltjes aangeschaft. Ik groet Meesteres Britney beleeft en loop langs de ramen door naar Meesteres CoCo aan het eind van de straat. Ook bij Meesteres CoCo is een hard SM spel mogelijk. Aan de overzijde van de straat zijn de ramen waar Meesteres Vernice, Meesteres Cindy en Meesteres Marina hun vaste plekken hebben. Het is druk vanavond want de meeste ramen zijn bezet.

Ik loop nog een rondje en besluit vanavond te bellen met Meesteres, Mistress Emma en krijg na een fijne begroeting door dat ik me moet melden bij haar in de studio van Club Bananas. Een heerlijke afsluiting van de avond volgt in den Haag.

april 2017

Er gebeurt veel in den Haag op gebied van SM studio’s. Zo is DOMA weer terug met veel marketing, is SM studio Den Haag geopend en zijn er meer meesteressen actief bij Club Bananas.

Naar aanleiding van de vele veranderingen ben ik op bezoek gegaan bij Meesteres Cheyenne in studio DOMA suite, de nieuwe naar voor DOMA. Meesteres Cheyenne is een prachtige blonde meesteres. Gekleed in haar latex outfit is deze meesteres onweerstaanbaar. Eenmaal binnen vraagt de meesteres of ik wil douchen en wil wachten in de studio. Ik ken de weg, immers heb ik eerder de club bezocht met Meesteres Sandra, de donkere Jamaicaanse meesteres die vroeger in de Geleenstraat werkte en inmiddels is verhuisd naar Engeland.

Na het douchen ga ik in mijn slavenhouding zitten en wacht op de meesteres. Ik hoor de hakken van de Meesteres op de vloer klikken en weet dat ze eraan komt. Ik kijk verlangend naar hoe ze eruit zal zien.

Ik hoor haar achter me stoppen en voel haar in latex gestoken handen mijn haar grijpen. Met een ruk trekt ze me rechtop… “staan slaaf en handen opzij houden” met een snelle beweging klikt meesteres me vast aan de stalen palen en sta ik hulpeloos vast. Een inspectie van tepels, rug, zijden, billen volgt en de meesteres vraagt? “eerste keer bij mij? wat ben je gewend?

Ik stamel “ik ben wel wat gewend, meesteres” waarbij Meesteres Cheyenne hard in mijn tepels knijpt. Ik gil het uit en hoor haar lachend zeggen. “ok dat zullen we dan nog wel eens zien…..

Een pijlijke sessie waar bij het geel en rood me meerdere malen op de lippen komt volgt. Heerlijk wat een ervaren, speelse, vindingrijke meesteres is Meesteres Cheyenne.

Meesteres den Haag, Tanja
Meesteres Illucia den Haag, Mistress Illucia, Kinky, SM sessions. CBT, Nipple torture, candle wax, hard sm, latex
Mistress Emma, Meesteres Den Haag

Meesteres Britney

Meesteres Britney is al vele jaren actief in den Haag als professionele Meesteres. Altijd is zij trouw gebleven aan haar SM locatie in de Geleenstraat te den Haag. Meesteres Britney is een zeer evaren Meesteres die het extreem harde niet uit de weg gaat. Betrouwbaar, prachtig mooie, klassieke Meesteres in Den Haag.

Meesteres Britney een strenge meesteres in den Haag, geleenstraat