Meesteres Emma

Meesteres, Meesteres Den Haag, Mistress Emma, professionele BDSM studio in Den Haag

Meesteres Emma:

Meesteres Emma is een zeer professionele Meesteres met een hoofdletter M. Zij is te vinden in een luxe BDSM studio in het centrum van Den Haag, dicht bij Scheveningen. Meesteres Emma is al jaren actief in den Haag. Deze blonde dame verleidt u met haar glimlach en weet u gelijktijdig de mooiste combinaties van pijn, genot, angst, bewondeling, adorering en betovering bij te brengen.

Mistress Emma is een zeer getalenteerde jonge Meesteres die opgeleidt is door ervaren BDSM liefhebbers.

Kom je onze nieuwe bank bekijken?

Na maanden wachten was eindelijk de grote dag daar. Meesteres Emma is terug in Nederland, beter nog terug in DOMA suite. Ik ken Mistress Emma alweer wat jaren en heb veel mooie sessies met haar mogen beleven. En nu eindelijk weer een bezoek aan DOMA suite. En een nieuwe bank is natuurlijk een goede reden om langs te gaan, leuk om elkaar weer te zien.

Ik ben nog nooit zo snel de trap op gelopen, ik was zowaar nerveus. Toen de deur open ging, trachte ik snel een blik te werpen maar degene die de deur opende bleef uit het zicht. Aarzelend nam ik de stap en werd getroffen door de aanblik van Meesteres Emma in een prachtige rode Latex outfit, wow wat een hoge laarzen.

“welcome Reem”…. hoorde ik, ergens door het zoemen van allerlei verwarrende gedachten ik gelukkig was ik snel op mijn knieen om de laarzen van dichtbij te bekijken en te begroeten.

“come… en ik volgde Meesteres Emma door de gang naar mijn geliefde woonkamer of studio, het is maar hoe je het bekijkt. Betoverd door de aanblik van mijn Meesteres ging ik op de zwarte bank zitten. Ietswat verward besefde ik al dat deze bank hetzelfde was als de vorrige keer. Ïk kon mijn ogen niet van de indrukwekkende verschijning houden en kon niet geloven hoe prachtig de dame in haar luxe troonstoel eruit zag. Wat een serene glimlach en dan ook nog de mooie zinnen die me vertelde dat ze blij was haar slaafje weer te zien.

Ik begon uit mijn eerste betovering te komen en er onstond een ontspannen leuk gesprek, wat echter niet zo lang duurde want ik besefde dat ik was gekomen voor de nieuwe bank.

Meesteres den Haag, Mistress Emma