Meesteres

Meesteres, Mistress, Domina

Meesteres

Een Meesteres is een sterke, onafhankelijke vrouw die er van geniet om te overheersen en om aanbeden te worden. Zij doet dit omdat ze er van geniet. Hierdoor straalt de Meesteres kracht uit, wat vaak benadrukt wordt door zeer vrouwelijke kleding. Een Meesteres kan dit doen uit hobby of uit professie. Vaak worden deze gecombineerd, meer geld geeft meer macht en maakt de Meesteres nog sterker.

Meesteres Kelly Kalashnik, Meesteressen den Haag
Meesteres Illucia den Haag

Wat doet een Meesteres?

Het gedrag van een Meesteres is niet altijd hetzelfde. De dominante kant van een Meesteres kan op verschillende manieren bevredigd worden. Een Meesteres houdt in het algemeen van het overheersen van een onderdanige, wat een man of een vrouw kan zijn. Een Meesteres kan dat verbaal doen, door het geven van strakke commando’s welke snel en goed dienen te worden gedaan door een slaaf. Dit hoeft niet sexueel te zijn. Denk bijvoorbeeld aan een Meesteres zittend op de bank, die haar slaaf commando’s geeft en de slaaf aan haar voeten heeft liggen.

Een andere vorm kan zijn, dat een Meesteres er genoegen in schept om een slaaf machteloos vast te binden. Dat kan met ketens, touw of banden. Ook met Latex of Rubber bondage wordt zo’n situatie bereikt. De slaaf wordt geheel in latex gekleed, vastgesnoerd, waarbij er geen (praktisch geen) beweging mogelijk is. Bij Latex bondage wordt vaak gebruik gemaakt van gasmaskers. De Meesteres heeft dan totale controle over de slaaf, kan hem de adem ontnemen, vloeistoffen toedienen, met een zweep bewerken. Een latex bondage laat vaak ruimte voor de tepels en het kruis. Hierdoor is het mogelijk extra aandacht te geven aan de tepels, penis of vagina. Een Latex meesteres schept genoegen in totale controle over de slaaf en kan extra genoegen scheppen om de slaaf of slavin pijn te doen en haar macht zo extra te tonen.

Een klassieke Meesteres maakt vaker gebruik van touw, ledere bondage riemen om een slaaf vast te zetten aan een bondagetafel, kruis of takel. Hierbij komt dan ook een andere vorm van Femdom naar voren, waarbij de Meesteres er genoegen in heeft haar slaaf te breken. Hierbij wordt de (pijn) grens van de slaaf opgezocht.