Meesteressen – den Haag

Vindt uw Meesteres in den Haag

Meesteressen in den Haag kunt u bezoeken in prive studio’s, SM studio’s, in de bekende raamprostitutie straten en bij Meesteressen aan huis. Meesteressen den Haag, geeft u een compleet overzicht van Domina’s en Meesteressen in den Haag.

Den Haag kinky hoofdstad van Nederland?

Den Haag de mooie stad achter de duinen heeft een lange geschiedenis met BDSM. Vele jaren geleden was er de overbekende SM studio DOMA, waar vele feesten met Meesteressen uit den Haag samen met vele internationale meesteressen prachtige speelavonden hebben gehad.

Naast de SM studio’s is er altijd een kinky, bdsm sfeer geweest in den Haag. Heeft dat te maken met de vele hoge ambtenaren? Net zoals steden als Brussel en Geneve? Wie zal het zeggen, den Haag heeft het wel al vele jaren lang. Meesteressen en studio’s voor geweldige SM sessies.

Het valt niet te ontkennen dat BDSM veelal een spel is wat gespeeld wordt door mensen uit hogere sociale klassen. Dat was zo in de middeleeuwen en dat is nog steeds zo.

SM studio’s in den Haag

In het voorjaar 2017, zijn er een aantal bekende SM studio (locaties) in den Haag. SM studio den Haag (voormalig club Bananas), House of Submission, DOMA studio’s allen gevestigd in het centrum van den Haag.